Weet jij de voortvluchtige op te sporen? – Get Lost: At Large

Iets meer dan een jaar geleden is de eerste versie van de Get Lost app getest, met daarin ook het spel At Large. In de app waren toen namelijk nog meerdere spellen speelbaar, maar ondertussen is er een hoop aangepast. Tijd voor een kleine update met betrekking tot onze voortgang én ons eerste spel!

In het afgelopen jaar is er namelijk een hoop veranderd. We hebben er voor gekozen om geen app meer uit te brengen waarin al onze spellen staan. In plaats hiervan brengen we onze spellen nu als losse apps uit, waarvan At Large als eerst aan de beurt is! 

Nu onze focus volledig op At Large ligt gaat het hard. We willen je meenemen in het verhaal van het spel.

In deze interactieve puzzelexperience heeft de politie jouw hulp nodig. Heb jij het in je om te helpen een voortvluchtige crimineel op te pakken? In een serie van uitdagende puzzels en opdrachten help je mee om het mysterie rondom een gewelddadige veelpleger op te lossen.

Tot nu heeft crimineel Stefan Werkmans uit de handen van de politie weten te blijven. Sinds zijn broer Jeroen werd opgepakt, is Stefan de politie steeds te slim af geweest. Toch heeft Werkmans ergens een steek laten vallen en is er een anonieme tip over zijn plannen binnengekomen. Rechercheur Bolhuijs, die verantwoordelijk is voor het onderzoek, kan jouw hulp goed gebruiken bij het opsporen van deze voortvluchtige. Weet jij dit verhaal tot een goed einde te brengen?

Kun je nou echt niet wachten tot At Large uitkomt en wil je direct puzzelen? Ga dan de uitdaging aan met Get Lost: Safe Inside! Los deze korte puzzelreeks zo snel mogelijk op om de beste tijd te behalen. Of neem een kijkje op onze puzzelpagina, hier staan alle Get Lost social puzzels verzameld. 

Zoë Medema