Voorstellen: Koos

Hé hallo! Ik ben Koos, een van de vier mensen achter Get Lost. In 2017 hebben we onze v.o.f. opgericht na een succesvol schoolproject waarbij we een grote groep (mede)studenten een dag lang uit hun comfortzone hebben gejaagd. Door op diverse plaatsen puzzels op te lossen, moest iedereen zo snel mogelijk bij de finish in Leeuwarden zien te komen.

Die dag en de aanloop ernaartoe bevielen ons zo goed dat we toen hebben besloten om met Get Lost verder te gaan. Sinds Get Lost van een schoolproject is veranderd in een heus bedrijfje, hebben we ons alle vier gefocust op dat wat het best bij ons past. Voor mij is dat het organisatorische aspect.

Binnen het team van Get Lost ben ik verantwoordelijk voor de organisatie, zodat Mark, Sergio en Zoë zich op hun rol kunnen focussen. Dat doe ik door Get Lost als bedrijf draaiende te houden, bijvoorbeeld door facturen te betalen, contact met partners te onderhouden of me te verdiepen in een juridische tekst van Apple. Ook zorg ik ervoor dat we als team bij elkaar komen om samen plannen te maken voor onze app en socials. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor bedrijven en geïnteresseerden.

Deze rol bij Get Lost bevalt me zo goed dat ik er, zonder dat ik het doorhad, ook m’n werk van heb gemaakt. In het dagelijks leven werk ik als Assistant Producer voor verschillende televisieprogramma’s. Hier zorg ik ook voor alle organisatorische aspecten die bij zo’n proces komen kijken.

Ik ga er trouwens voor zorgen dat de eerste prototypes van onze app straks door een groep testers onder de loep worden genomen, om zo een te gekke app te kunnen lanceren. Lijkt het je leuk om Get Lost te testen voordat onze game in de App Store terechtkomt? Meld je dan onder aan deze pagina aan!

Koos van de Merbel