Voorstellen: Koos

Hé hallo! Ik ben Koos, een van de mensen achter Get Lost. In 2017 hebben we onze v.o.f. opgericht na een succesvol opleidingsproject waarbij we een grote groep (mede)studenten een dag lang uit hun comfortzone hebben gejaagd. Door op diverse plaatsen puzzels op te lossen, moest iedereen zo snel mogelijk bij de finish in Leeuwarden zien te komen.

Die dag en de aanloop ernaartoe bevielen ons zo goed dat we toen hebben besloten om met Get Lost verder te gaan. Sinds Get Lost van een schoolproject is veranderd in een heus bedrijfje, hebben we ons gefocust op dat wat het best bij ons past. Voor mij is dat het organisatorische aspect.

Binnen het team van Get Lost ben ik verantwoordelijk voor de organisatie, zodat de anderen zich op hun rol kunnen focussen. Dat doe ik door Get Lost als bedrijf draaiende te houden, bijvoorbeeld door facturen te betalen, contact met partners te onderhouden of me te verdiepen in een juridische tekst van Apple. Ook zorg ik ervoor dat we als team bij elkaar komen om samen plannen te maken voor onze app en socials. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor bedrijven en geïnteresseerden.

Deze rol bij Get Lost bevalt me zo goed dat ik er, zonder dat ik het doorhad, ook m’n werk van heb gemaakt. In het dagelijks leven werk ik als Producer bij een publieke omroep in Hilversum. Hier zorg ik ook voor alle organisatorische aspecten die bij het ontwikkelingsproces van een televisieprogramma komen kijken.

Koos van de Merbel

Co-founder & Operations Manager