Voorstellen: Zoë

Hoi, mijn naam is Zoë en ik ben één van de mede-oprichters van Get Lost. Hier houd ik mij bezig met de social media en marketing.

Ik ben 24 en zit inmiddels in de afronding van de opleiding Communication & Multimedia Design, de opleiding waar Get Lost is begonnen.

Eerder heb ik al het een en ander aan projecten gedaan, wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn aandeel in Get Lost. Zo heb ik samen met vijf anderen een spel gemaakt waarbij we in twee teams zo snel mogelijk van Barcelona naar Amsterdam moesten liften. Dit wel met de nodige restricties, zoals het moeten bezoeken van bepaalde steden waar opdrachten op ons lagen te wachten.

Dit plan kwam voort uit een voorliefde voor het avontuur en de spanning die liften met zich meebrengt. Het is daarom waarschijnlijk geen verrassing dat ik van liften houd en dit al vaak heb gedaan. Dit heb ik ook meerdere keren gedaan met Mark, wat ook deels is waarom hij Get Lost wilde starten.

Get Lost bevat nog een element wat een grote interesse van mij is; puzzels. En dan bedoel ik niet alleen de legpuzzels waarmee ik dagen zoet mee kan zijn, maar vooral de hersenkrakers. Puzzels waar je soms zelfs dagen naar kunt kijken zonder het te snappen, maar waar je je zo ontzettend goed bij voelt wanneer je eindelijk het antwoord ziet.

Deze puzzels en de daarbij horende spanning staan centraal in het huidige stadium waarin Get Lost zich bevindt. Hoewel we in eerste instantie begonnen met vooral liften, zijn we ons nu veel meer op het spelelement gaan focussen.

Zoë Medema