Zakelijk

Onze interactieve verhalen zijn niet alleen leuk om te spelen. Ze kunnen van alles op een luchtige manier presenteren aan gebruikers. Hierdoor is het een geschikte oplossing voor uiteenlopende communicatievraagstukken.

Het is een unieke manier om met collega’s of klanten buiten de deur een onderwerp aan te snijden. Dit alles is verpakt in een interactief spel, wat ook nog eens leuker en memorabeler is dan een PowerPoint-presentatie.

In het verleden heeft Get Lost al voor verschillende klanten spellen op maat gemaakt met uiteenlopende invullingen. Zo ontwierpen we bijvoorbeeld voor NHL Stenden Hogeschool een entertainmentspel voor het personeel, helemaal afgestemd op de locatie en duur van het jaarlijkse personeelsuitje.

Contentmarketingbureau The Post kwam juist met een vraag voor een veel inhoudelijker spel bij ons: hoe kunnen wij onze klanten in een vroeg stadium van de samenwerking op een speelse manier kennis laten maken met onze unieke methodiek? Hiervoor is een spel samengesteld waarin de hoofdpunten van de werkwijze worden uitgelicht en waarbij men al kennis maakt met een aantal essentiële termen hiervan. Met behulp van dit spel zullen klanten van The Post de samenwerking starten met een interessante introductie die tevens genoeg uitdaging en humor bevat om het met plezier te kunnen spelen.

Door de brede toepasbaarheid van onze spellen, kunnen wij voor veel gelegenheden spelervaringen produceren. Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met een spel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen na te denken over de mogelijkheden.